KORV

Imorgon kommer de!
Mina kära roomis, nu ska jag slippa vara ensam. Sitter på Bk igen som en och annan nörd.
Har gått lite på rean men eftersom dom typ bara har vero moda, vero moda, vero moda, vila, vila, vero moda och vero moda i den här stan har jag inte hittat så mycket
Kanske ska ta mig ut och leta rätt på nått. Kan ju vara kul att ha en nyårsblåsa att klä in sig i till nyår.
Lite fin kanske man ska försöka att vara och inte ha samma gamla kläder som alltid.

Fan jag har suttit här länge nu, kaffet är kallt och colan har tappat kolsyran. Jag är sjukt kissnödig med pallar inte att plocka ihop datan för ett futtigt litet toabesök.
Igår när jag gjorde det var det dessutom en liten tjej före mig som sket i att spola när hon gick.
Mysigt var det att se hennes skit  flytande i toan när jag kom in.
Varför spolar man inte? Så liten var hon nämligen inte. Och inge papper hade hon använt heller. Bara en äcklig korv som låg där å guppa... Fyyyyyy!
Hatar bajs!

Eftersom ingen vill hälsa på lilla ensamma Johanna så kommer väl kvällen spenderas med lite god mat. En film och kanske lite städning innan det.
Funderar på att kila ner till Naboen och se vad som händer där. Helen ska jobba och det var ju ett tag sen man såg henne. Kanske ska höra hur det blir med nyår också.
 
Fan vad jag saknar ALLA! Igår leta jag efter Lollan bakom soffan men hon var fan inte där. Idag ska jag nog se om Hasse gömmer sig i kylen eller om Slemelie har hoppat upp i nån garderob


Nu börjar det bli lite för mycke gap och skrik här!
Saknar imorn för det är då de händer!




Igår hitta jag en av alla filmer på mobilen från stöten. Jezzlan bråttar ner Slemelie och spottar henne i munnen.
HAde helt glömt bort det, var så jävla kul. Saknar att bo med dessa härliga loskor!

BK brud!

Sitter på BK, är det nån som letar efter mig så vet ni ju vart man hittar mig. BK.
Är helt ensam här, nästan mer ensam än vad man är hemma i lägenheten. Vill börja jobba nu men det är två timmar kvar.
Brände 100 kr på donken för ett tag sen, tänkte att jag kunde sitta där och surfa för omväxlings skull, men dom hade värken en kontakt eller nåt trådlöst nätverk, trotts att dom sa det. Så nu sitter jag här igen, med en äcklig muffin och en latte.
Om två dagar kommer Ak- och Knyller. Vad fan ska jag göra tills dess. Imorgon är jag ju dessutom ledig, Svanhild på jobbet tyckte att jag skulle gå en liten prommis och ta ett bad med massa ljus och ett glas vin. Vi får ju se hur det blir. Kommer väl sluta med att jag sätter mig på BK igen.

Var så kul att vara hemma i Norrtan. Juldagen var sjukt bra. Oxfilé och potatisgratäng hemma hos Pytte. Vi var mästerkockar hon och jag. Allt var kanongott och Anna Pattsson var kanonfull när hon redan klockan 7 kom invinglandes med en flaska vin som det bara var slatten kvar i. Man måste ju förgrunda eller hur?
Vi åt i gladan ro och Anna prata för oss alla med alla. Fan vilka jävla decibel denna lilla dam kan komma upp i. Vi fick säga åt henne att dämpa sig några gånger så inte grannarna i andra huset skulle klaga på detta oväsen. Men alla som känner Anna vet ju att hon kan även skrika viskande Hon har den gåvan och talangen. Men jag älskar henne ändå! Trots den gälla rösten.
Vi åkte upp vid halv tio för vi förväntade oss en kanonkö. Men nej. Det var bara att gå in. Massa folk var redan där och den första jag mötte var min lilla skrutta Sandy som jag inte sett på år och dar. Var så jäkla kul att se henne igen!
Sen slutade det inte. Jag skrek av mig halsen varje gång jag träffa nån ny jag inte sett på as länge. Kalle, Jonathan, brudarna från Oslo, Nypan, Nilsson, Lianda, och många många fler.
Dansade röven av mig med gamla godingar från förr och gick visst hem tidigare än vad jag trodde. Men det var det värt!
Hade en kanonfredag. Mysig morgon, härlig bakispizza där vi diskuterade gårdagen och en härlig flygresa resa hem.. Eller inte! Den sista kunde vi skippa.

Men nu sitter jag här igen. Saknar allt och Alla.




 

Hoffmaestro till alla jag sakn ar där hemma!

 

Paolo Nutini, för han är ju så vacker!

Ensamvarg!

Jag är så slut som artist att jag inte vet att jag finns!

Jag kom ju på den briljanta idéen att INTE hämta ut mitt bagage i Oslo så jag fick det hemkört till mig. Bara det att när dom ringde fick jag be dom att komma till jobbet med väskan istället. Så nu har jag kånkat den 20 kilo tunga väskan genom hela Bergen och alla fulla människor som var ute. det värsta är att när man vet att nu är det inte långt kvar, då kommer dom jävla backarna. Och dom är jobbiga, framförallt när man ska bära på massa extra kilo.

Hade inte velat mött en grinig Johanna som stönade sig upp för backen.

Det värsta med den här väskan är att jag har drömt sådana mardrömmar hela natten om den.

Jag hade sån ångest över att jag glömt den att mitt huvud bombarderades med skumma drömmar.

Först hade en gubbe vart här med väskan, när jag vakna insåg jag att det var en lögn.

Nästa dröm var det nån som knacka på dörren med väskan, men det var fel väska, så kom de tillbaka med en ny, men det var också fel. Tillslut fick jag gå in i ett jätte stort rum och leta själv efter min V6 väska, och det fanns flera stycken som liknade den men jag fann den aldrig.

Jag tror de var säkert 10 pers i det jätte stora rummet som leta bland massa väskor. Och tillslut fick jag den.

Och så där höll det på hela natten. Jag var alldeles svettig när jag vakna och mådde piss.

Jävla väska. Men nu är den här, fylld med alla härligheten min vardag är beroende av.

Imorgon börjar jag klockan fem. Tror visst att jag kommer sätta mig på BK för att surfa, De går ju inte här hemma i varje fall. Känner mig sjukt ensam, Helt ensam i den stora lägenheten ska jag vara nu i 3 dagar. Snälla kan nån komma och hälsa på mig!


Ingen flygplansprinsessa

Jag är så trött på mig själv. Nu har jag äntligen kommit hem! Eller vad är hem? Är hem hemma hos mamma i Norrtälje, min lägenhet eller här i Bergen.

Idag känns det som jag skulle åka "hem" så jag antar att jag har flera hem, som är "hem".

Hur som helst så är jag så jävla trött på mitt flyt. Jag har ju tydligen inget, inte när det gäller att flyga i varje fall.

Jag kom till Arlanda där pappa släppte av mig vid fel terminal, så jag sprang till terminal 1, dit skulle jag inte alls utan jag skulle till 5:an, Det är sjukt långt!

Jag kom fram och in i planet, hamna bredvid ett ungt par som nog var yngre än mig som hade en liten bebis som satt och tog och drog i mig hela resan.

I Oslo sprang jag hit och dit men tyckte ändå att jag var ganska bra på de här. Hade ju gjort det förr. Men när jag kom till gaten där det stod att mitt plan skulle vara försenat satt jag mig lugnt ner och läste lite skvaller.

Satt där ett tag och hörde ett annat anrop från ett plan som skulle till Bergen. Alla passagerarna skulle komma till gaten. Men det var ju inte mitt plan tänkte jag, jag satt ju redan vid min gate. Först när dom ropar att det är sista anropet kan Alex komma till gate 28.

Jag fick panik och sprang, hitta inte biljetten och satt på knä och grävde framför mannen som väntade otåligt med ett leende fastklistrat i nyllet.

Jag hitta biljetten och hade massa mardrömsscenarion om att när jag skulle kliva på det fullsatta planet skulle ALLA titta argt på mig och sucka.

Men där hade jag som tur var flyt, för folk lassade fortfarande in sina väskor i hatthyllan och planet var knappt halvfullt så jag fick sitta på hela tre säten alldeles själv.

Lyx tänkte jag, snart är jag "hemma".

Landa på Bergen flygplats och jag hade en liten magkänsla av att allt ska inte gå med detta flyt.

När jag stod och vänta på bagaget fick jag min smäll. Mitt var inte med.

Min mage blev en stor klump och jag gick fram till en snäll man och fråga vad jag skulle göra.

-Tog du ut ditt bagage i oslo? frågar han.

-Nej, det trodde jag man inte behöver eftersom man inte gjorde det när man åkte "hem" till Norrtan.

- Jo det ska man alltid göra. Så ditt bagage är nu i Oslo!

Yeeeeh! Vilken lycka, jag ställde mig på knä och dansa som en ryss.

Jag har ju inte hela mitt liv i den där väskan? Bara min plattång, smink, kläder skor teletelefon laddaren

allt jag behöver för att se ut och känna mig som en normal människa. Jag ska jobba imorn och jag får panik över de.

Som tur var sa den snälla lilla gubben i luckan att jag kommer få min väska imorn om allt går som det ska. Det hoppas jag. Helst innan klockan tre så jag kan se ut som folk när jag serverar,

Nu ligger jag i varje fall "hemma" i min säng. Jag hade inge tandborste, sminsminkborttagningr hudlotion. Mitt batteri till mobilen är snart slut. Bitter är jag!




Dance with somebody


Vill nästan inte åka hem till Bergen igen.
Imorgon går planet och jag kommer sitta ensam på flygplanet lite halvbakis (förhoppningsvis inte helbakis) och komma hem till ett tomt hem utan Knyller, A-K och Oscar. Så kommer det också förbli i tre dagar innan jag får sällskap av det lyckliga kärleksparet.
Hade gärna stannat längre om det inte var så att jag var tvunget att jobba den 27.

Julafton var grymt mysig. Var så länge sen hela familjen var samlad. Jag och mamma tillbringade hela dagen med att göra chokladtryfflar (ja jag kan baka om jag vill) chokladkola och saffranspudding.
Jag är nog bra på allt, utan slalom!
Kollade på Kalle och rimmade till paketen. Sen kom Pappa, Joel och Hasse och äntligen kunde vi äta.
Allt var kanon och det var så länge sen allt var så perfekt och mysigt.
Julklappsöppningen blev succé och nu ska Johanna ha en helspäckad sommar med bungyjump och coldplay
konser.
Inte nog med att jag får gå med min älskade bror på spelningen, vi fick två biljetter till.
Vem ska jag ge min biljett. Frågan är om jag ska bli tjockis så jag behöver båda. Om jag skaffat en trevlig kille som jag vill bjuda (kommer aldrig att hända). Eller att jag tar med en av mina kära vänner.
Svårt. Jag vill ta med alla.
Kanske ska hoppa samma dag. Fick ont i magen när jag öppnade paketet och såg vad de var. Men klart som fan jag ska hoppa!

Ikväll är det så jäkla mycke fest.
Först blir det Oxfilé hemma hos Pytte med alla kära vänner. Vindrickande och festligt humör.
Har köpt nya skor för denna succé kväll, kommer ramla omkring över hela dansgolvet, jag kan inte gå i högklackat.
Men jag fick sådana killer legs att jag var tvungen! HAHA.




$Lyckan kom när jag såg att Mando Diao hade släppt en ny singel och video. Älskar den.

JUL JUL JUL





Somliga ska hoppa bungyjump och gå på coldplay i sommar!






tack till familjen! ÄLSKAR ER!

scarface!

Kunde inte sova inatt, låg och vred och vände mig på den lille soffan innan jag insåg kl 02.00 att det faktiskt var en bäddsoffa. Något jag borde vetat eftersom denna farsonabla soffa har stått hos mamma hemma i huset innan min kära bror fick överta den.
När jag tillslut pallrade mig upp ur soffan blev allt mycke bättre och Johanna kunde både vrida och vända på sig sen.
Klockan 09.00 ringde klockan, var det tidigaste jag gått upp sen jag flyttat till Bergen. Bortskämd med sovmornar har man  blivit.
Trött som en idiot gick jag upp och gjorde mig i ordning för en härlig liten arbetsintervju.
Var en av de bästa jag gått på. Man har ju vart på några sjuka under den senaste månaden, men det är visst i Norrtälje dom normala är. Vi får se hur det blir men hoppas på det bästa. Många förslag har ju runnit in inför sommaren och många har slitit i mig. Haha o de där lät ju bättre än vad det kanske skulle vara. Några passar bättre!

Haltade ut på gatan och in i alla affärer jag hitta. Med skoskav som vällde halta jag runt och mötte upp Lollan innan jag träffa min kära Pappa som bjöd mig på lunch.
Sen blev det Johanna som gick runt ensam i stan och letade julklappar. Det var visst inte så många som boka in mig på min vistelse hemma.
Min popularitet har sjunkit och alla vänner har skaffat sig pojkvänner.
Vad är det här för slarv? Trodde männen var slut för länge sen. Vilken spade har ni grävt med för att hitta dessa guldklimpar?

Läste en artikel om att forskare har kommit fram till att vi tjejer tycker att män med ärr i ansiktet är attraktivt
Är det så?
 

   




lite ärrade män i vår värld





En nyklippt Johanna tvångsmatade Kötta med en Pizza, ville ha men ville inte äta själv.
Men Daniel var inte sen med att haka på, Pizza med mozarella, parma skina, oliver soltorkade tomater och basilika. Det var inte igår man åt Pizza, men idag var det drömmen.


HOME!!!

Äntligen hemma!
Ligger i soffan i köttafella, grabbarna har ätit lussebullar och lillebror har gått till sängs.
Ät mer lussebullar säger dom och tar en till.
Mätt mätt mätt.

Mamma hämtade mig på Arlanda. Var sjukt mysigt att få se henne och Hasse.
Hemma hos bror drar mamma upp en vinare ur fickan, "ingen succé utan rose" säger hon och langar fram den.
Mamma kan man lita på.
Och en vin kan ju inte stå och bli gammal. Den måste drickas upp. Och det var ju i rättans tider eftersom grabbarna hade bjudit in lite sällskap.
Vinet dracks upp medans vi sappade mellan massa bra låtar och det´blev mycket snack om bartömningen på Lidö som var en klass för sig.
Vi drog vidare till trädgårn där det dracks shottar och sjöngs. sjöng som fan men kommer inte ihåg var det var för låt. Men den måste vart bra. För det var ju sjönsång så det heter duga.
Henke, jag och Joel drog till mobergs och där tappa jag bort alla som vanligt, men sprang runt och dansa och hitta massa andra roliga människor.
Vaknade och insåg att jag slarvat bort mitt kontokort i fyllan och villan.
Nordea måste älska mig. Det är jag som får dom att gå runt i kort skapandet. Det är jag som ser till att de får jobba och slita för att mina kort ska komma fram.

Tog mig en fika med lilla Louise, sen blev det fika med mamma, SA UPP MIG FRÅN DONKEN, äntligen!!!
Sen blev det hem till Anna där vi laga tacos till Pytte och vi åt tills vi dog.
Goffa chips och dipp och nu ligger man här som en lam råtta i soffan och klarar inte en lussebullebit till.

Imorgon blir det julshopping och en arbetsintervju!
Härliga tider vi lever i!

     
 

Förfesten innan bartömmningen! Den var grymt bra och det var mycke folk i mammas lilla hus!



tankar från en flygplats!

Sitter på flygplatsen i Oslo, har ätit en sjukt äcklig Pizza slize på Pizza Hut, det var första och sista gången jag åt där.

Smaka sött och var bara en massa majs, Kanske valde fel slize men jag har tappat förtroendet för all färdigmat med kött i.

Man vet aldrig hur länge de legat där i värmeskåpet, men det märks ju sen när magen börjar bubbla.

Hatar hatar hata,

Tror jag bara är en aning lite lätt bitter över de här med flygning.

Jag har insett att jag är sjukt dålig på det trotts att jag flyger några ggr/år.

Dock så brukar jag ALDRIG flyga ensam så detta var min jungfruresa.

Jag förstod att jag brukar lägga ALLT ansvar på mina medresenärer. Dom kan ju så mycket mer.

Så idag har jag villat fram och tillbaka både i Bergen och här i Oslo.

Jag har suttit och väntat på bagage som aldrig skulle komma och suttit och väntat på att planen ska gå.

Sjukt tråkigt när man är ensam. Man har ju ingen att prata med, och jag tror att jag kommer rycka tag i nån snart och släppa munnen lös. Jag ser ju bara bitter och tyst ut när jag sitter här i min ensamhet. Nej nu ska ja gå till planet.


Homecoming

Vaknade upp halvnaken, med min dator som kudde och rummet såg ut som skit.
Vilken kalaskväll det blev.
Började inne på rummet, vin och kakor och massa musik. Jag och A-K gick ut stenhårt med att ha band i håret, såg för djävligt ut, men vi ska minsann också vara trendiga. Ju mera vin man drack desto snyggare blev banden.
Vi gick ner till nå ställe nere på bryggen där vi träffa Kajsas arbetskamrater och en norsk som blev bitter över att vi snacka svenska. Sorry!
Sen bar det av till pingvinen, där blev det mera vin och massa bus.
Hittade tydligen ett sugrör som var mycket kringelekrokigt. Vem som gav mig det är en gåta, men kul var det.
Finns på bild så jag antog att jag gillade de.

Sen drog vi till mitt kära jobb på naboen, där blev de mer vin och halva kockstyrkan och några i servisen satt och drack så vi ville ju inte vara blyga heller.
Kajsa insåg också att man behöver inte dricka öl, det finns ju cider också, bara att alla gömmer det hela tiden.

Senare drog vi till studenten som är ett skit hak, vi önskade seven nation army med white stripes och dansade loss. Vi var visst dom enda som dansa också. Men va ska man med ett dansgolv till om ingen dansar.
Kajsa drog hem och jag gick till Naboen, där börjar det bli en dimma, men jag pratade sönder Helen och sen åt jag lite om jag inte minns fel.

Sen var det hem som gällde och det var där i min säng jag hamnade i varje fall med en dator och massa kläder runt om.
Började jobba klockan tre men insåg att jag måste till banken eftersom vi inte fått våra bankomatkort än och somliga ska ju åka hem idag till och med. Så lite pengar kan ju vara bra.
Med darrande fingrar skrev jag på hos nordea och sen fick jag pengarna i handen.
Hade grym skoskav och det regna så jag såg ut som en nerskiten hund när jag försökte komma fram till jobbet haltandes.

På jobbet låste jag in kassanyckeln i kassan och läste fel i bokningspärmen och fick hjärtklappning när jag trodde att jag hade dubbelbokat två stora sällskap, men det var bara mitt huvud som spöka med mig.
Fick ta en beställning med 18 rejäla män som drack som om det inte fanns nån morgondag.
Jag sprang som en yr höna mellan borden med öl, akvavit, drinkar, vin, mat m.m.
När jag trodde jag fått med allt på notan kom de fram en och en och ville betala för sig. HATA!!!
Jag hade hjälpt en så jag kunde ju inte säga nej till resten.
Tänk er 18 män som står och trampar i en kö och rabblar upp vad de har druckit och ätit.
Allt blev bara tokfel och kassan blev ett stort fiasko.

Men nu ligger jag här hemma igen nerbäddad i sängen redo för att sova.
Imorgon är det jag som intar Norrtälje och köttafellas crib.
Kommer bli härligt att träffa familj och vänner. Längtar så jag nästan går sönder!

Mr sexy finns i Bergen också!!!!!




 



I'm coming home again!

FEST



sitter här med färg i håret och inser att man inte ska klia sig i håret och sen knappar på datorn eller klia sig på armen, färg ÖVERALLT.
Inte bra alls. Men håret är nått som behövde sig en uppfräschning idag.
Ikväll är det utgången med stort U!
Jag och Kajsa har tillbringat HELA dagen nere på stan och letat kläder, skor klappar mm
Det blev ett par nya skor till mig, kunde inte slita mig från dom när ja insåg hur fruktansvärt bra jag klädde i dom.
Nu kliar det i håret igen. Fan sjukt jobbigt. Kliar ju ännu mera när man inte får. Vill vill vill. Det är som en drog att klia. Kliar man lite sprider det sig över hela kroppen och det blir ett rus så fort man får klia. Så skönt.

Jag och Kajsa har hittat de perfekta partykläderna och köpt band till våra hår som vi ska pynta de med.

Jag går in hårt för det där med band i håret, 4 st blev det tillslut, men dom va ruskigt billiga.

Vi har köpt nachos och dipp till middag, det med vin och lite popcorn är kanon!

Ikväll blir det dans dans dans! Förhoppningsvis kommer A-k's vänner från jobbet att joina. Om inte kommer vi dansa hela natten long och hitta nya vänner!
Det är vi bra på!
ska ja in i duchen för färgen kan inte vara kvar längre. Jag ska bli brunhårig, ren och snygg!




en rutig skjorta

Idag har det shoppat!
Jag och A2theK gjorde stan. Det köptes skor, tröjor julklappar och julkort. Här ska det pusslas!
Dock hitta jag mer saker till mig själv, än till klappar. De går inte bra de här!
Har köpt en 200 grams chokladkaka, halvsover i sängen och har redan ätit upp halva. Gott med choklad!
tjockis tjockis tjockis!


Om tre dagar är jag hemma! Det ska vi fira med klippning, shopping och massa vänner och familj.
Längtar redan efter all god mat och alla nära!
Julpyssel kommer stå högst upp på min lista!
Ska tillbringa några av nätterna i min brors kära lya. Kommer få sova på soffan, men allt är bättre än bakom soffan där slemelie brukar bo!

Imorgon ska det bli en "girls night out". Kommer börja med en lång sovmorgon, god frukost.
Shopping på stan, vin införskaffning, god mat från en bra restaurang, och en lång förfest med massa musik och vin!
Åååååå längtar!




Förfestlåten som gällde i senja 1 säsong 07/08



skavsår

såg en man som pratade med ett fönster när jag gick hem!
Frågan är om han fick nått svar på något?





För några veckor sen kom en tjej fram till mig, hon grät. Jag fråga vad de var. Då ville hon ha pengar.





pimpla vin!



Sitter på BK igen. Fortfarande lika äcklig mat. Kasta bort 100 kr på en gammal baguette som smaka skit med en torr kycklingfile och nå gammal baconsula. De enda som va gott va pommesen och Colan, Kaffe hade dom inte ens idag. Idag som är en sån typisk kaffe dag, då man skulle kunna göra mycket för en kaffe. Hatar BK, men de e så sjukt drygt att bara sitta hemma och ruttna bort i sin bakfylleångest. Det var vin pinpling på högsta nivå på oss igår. Jag och Oscar tog en tripp till två köpcenter, köpte lite vin och laga till lite mat. När Dangerous Dave kom innanför dörrarna öppnades första vinpavan och glasen blev fulla. Killarna blev bara mer och mer fnittriga, och efter ett tag hitta jag dem lekandes med min kamera. Många bilder togs, de är ju alltid så kul när man har lite vin i kroppen. Tror vi tog 62 egobilder på oss själva, stor fjortisvarning. Men sjukt kul att titta på dagen efter. Kvällen tillbringa vi på olika barer. Vi hade en egen liten runda och David körde " I dare you" med stackars Oscar hela kvällen. Och han var ju inte blyg på att haka på. De blev några barer och dansgolv men tillslut skilldes vi åt när killarna haka på några brudar till en annan bar, och jag fortsatte till Cafe Opera och Daniel å Rickard.


   
    




 

BK BK BK


Luremus:

common Norwegian word for dicktease or pricktease
Norwegian: Jeg møtte en deilig jente på fylla i går kveld og hun ble med meg hjem og alt, men så viste hun seg å være heftig LUREMUS, ass!

Måste bara säga tat min vän Erik är grym. Fan va ja skratta när ja fick hans beskrivning på ordet luremus!



Erik är du en luremus?



Sitter inne på BK igen. Börjar inte bli  en bra vana dehär, men men.
Blir tokig av att inte kunna koppla upp mig hemma. Man blir ju galen av att bara sitta där och titta in i väggen eller spela MS-röj när ingen är hemma.
Nu sitter jag i varje fall här och brände sönder tungan på en sjukt äcklig latte jag köpte av en anabolätande biff i kassan.
Hade ju ingen ork att ta med servetter heller så som alla vet att Johanna hon äter med hela kroppen helst, så spillde jag måttligt med senap från cheesburgaren. Men va har man inte höga strumpor till?
Cheesburgarna smakar skit här, men va ju tvungen, måste he nått att tugga på.

Nu satt sig en mamma här med sina 3 små barn, precis bredvid mig, tror att ja kommer få ryck på dom!
Dom låter redan sjukt mycke.
Gå till donken sa ja, dom har väl bollhav eller nått dom kan leka med.
Nu slog den ena ungen den andra, VÅLD! sluta sa ja, ni låter.
Ja tycker nog bara om gulliga barn, och mina vänners barn.
Barn som sitter å stirrar på en är sjukt läskigt. Alltså om de e sådana barn som man inte känner, men som bara sitter å tittar å tittar å tittar. Så säger man hej eller vinkar lite. Men då blir de bara värre.
Dom sitter bara kvar där i sin barnstol och stirrar,

Jag är ledig fredag lördag söndag nu. Va ska jag göra?
Har inga planer alls. Kommer kanske bli lite shopping eller så. Julklappar kanske.
Får hoppas på att grabbarna i huset är lite villiga på att hitta på nå kul i helgen.

Det är ganska kul att titta på folk när man sitter här. Såg just en tjej med VÄRLDENS MINSTA vader. Var som mina underarmar, fast hon va typ två decimeter längre än mig. Sjukt.

Igår va de första dagen på jobbet som de verkligen var kaos, gäster gick för att de tyckte att de tog för lång tid.
Ja men förlåt om du inte äter en förätt när alla andra gör de. Då tar det lite längre tid för dig att få maten.
Sen var de en som busvissla efter oss. Jag hade gått förbi dem säkert 4 ggr för att plocka av deras tallrikar, men nej den som åt lutfisken var ju inte snabb så de störde.
Så sen blev de arga på oss för att deras vän åt långsamt.
Ibland blir ja så trött på människor.




Tack och hej! Orörda grej!

luremus!

Sitter inne på BK med A2theK, Visst det enda stället där internetuppkopplingen funkar.
Hettsåt en burgare, tycker dom smakar skit,är mer inne på donkens burgare, trotts att ja tillbringat allt för många år där som anställd. Är väl just det. Att ja saknar de. Inte hamburgarna och jobbet. Fan heller.
Men kompisarna som jobbade där.  Vilket härligt gäng det var. Men nu finns det inte många av dem kvar när man kliver in innanför dörrarna. Men några godbitar kan man fortfarande hitta, Jojje, Jezzlan, Lollan, Jenny, Sara, Angelica, Slemelie och man får absolut inte glömma John och Jimmy.  Blåvalarna jag saknar mest! hehehe.




Imorse skulle jag vara en gullig rumskompis som skulle laga göt till både mig och A-K.
Men nej, när ja gick ifrån plattan tog A-K hela kastrullen och fyllde sin tallrik, så när de var dax för mig att ta gröt så blev jag utan. Så jag fick spise apelsin och knäckebröd. A-K, vilken slarv, men ja gillar henne ändå.
Det var en mycket god apelsin.
Och tjejen fick ju sitt straff ändå, vi skulle ner på banken för en snabbvisit, men de blev visst en halvtimme, så jag hittade henne halvsovande på en stol utanför när ja va klar.
Bra då att hon hade ätit sin gröt så hon klarade sig. Nu kommer tomten ge henne massa paket.

Men nu har ja norsk konto och lönen börjar rulla in.
Jag gillat!
Om en vecka är jag hemma! Räknar dagarna.
Saknar hemma lite.

Dagens norska ord är LUREMUS! (tänker på Anna så fort ja hör de)

Den som vet va de är kan ju skriva en kommentar!

För det skulle ju va dans dans dans!



Igår var det kalas! Äntligen fick man komma ut lite å dansa.

Jag kom på den geniala idéen när jag var på jobbet att jag minsann slutade tidigt, och att Kajsa var ledig, så när familjen var och spisade sin veckorliga måltid på restaurangen kläckte jag den för henne och hon var inte blyg med att haka på.

Snabbt sprang vi hem i regnet så fort jag hade fått sluta och in i duschen bar det.

Ute på fem minuter, sen var det bara att välja kläder, sminka sig och fixa hår.

Bråttom var det för vi hade fått en sträng årder av pappa Oscar att vi skulle vara ute ur huset senast 23.30.

Påklädda och klara tog vi en varsin shott och öppna en flaska vin. Snabbt ska de gå.

In på Kajsas och Knyllers rum där vi åt kakor, prata stöten minnen och drack vin.

Tysta var vi, jag har aldig viskat så mycke och så länge på en "förfest".

När Knyller blev trött i ögat satt vi jäntor oss på mitt rum och fortsatte festandet och viskandet.

Kl 00.30 bar det av med paraplyer och partykläder.

In på Rix, stället var fullt av folk, på en söndag. I Bergen är det ALLTID fest.

Det första vi gör är att möta ett par svenskar på toan. Tycker inte att det är var dag man gör det, så man blir alltid lika förvånad.

Sen bar det till baren. Kajsa hade tjatat om en Irich Coffé sen vi kom in på stället, jag frågade flera gånger om det verkligen var det hon skulle ha, men hon va tvärsäker.

Så när jag får min vin och en shott av bartendern så kollar A-K förvånat på sitt glas.

-Nej fan ja skulle ju ha en White russian, Irich Coffé är ju skitäckligt, säger hon.

Så de blev Johanna som fick dricka upp kaffedrinken också, men ja var bara nöjd.


Mycket drinkar betyder mycket toabesök.

Nere på toan träffade vi en as trevlig tjej som berättade att hon var sminkös och frisör m.m. mm.

Så efter lite tjat sminkade hon mig, och det blev faktiskt helt okej, förutom läpp pennan.

Johanna passar ICKE i målade läppar. eller markerade kanske man ska kalla det.

Såg ut som en fisk. Men vi har hennes nr och adress så på onsdag ska vi tjejer testa spray tan. Var kanonbilligt., Vi får se om vi vågar.

Efter make-overn blev det MASSA dans dans dans på golvet.

Var sjukt länge sen man fick dansa, så jag och A-K var mycket förnöjda.

Sen träffa vi kocken Johannes från jobbet och hans polare så resten av kvällen ägnade vi åt dom.

Det var sjukt kul så tiden gick snabbt och när de stängde började vi tjata oss till en efterfest.

Som tur var skulle killarna upp och jobba så det blev inge, så vi lunkade hemåt och slocknade direkt!.

Vaknade klockan 12.00 var inte så himla snygg.

Hade lite smått ångest över ett sms jag lyckats få iväg till nån dum jäkel.

Kläder låg överallt eftersom ja rivit ut garderoben innan vi gick ut.

Vinglaset stod kvar på golvet och jag hade satt på mig en tröja med neon grön text på.

Såg mer förstörd ut än vad jag kände mig, så jag tog en dusch innan jag gick in och barma mig över gårdagen hos A-K.

Men vi insåg bara att vi hade haft sjukt kul och att det bär av nästa söndag också.

Vi köpte bakismat på Deli de lutcha, grillade mackor och läsk. Mums.

Klockan tre började jag jobba.

Mådde bra hela dagen, fast man är ju alltid lite skakig dagen efter. Bära fler glas än man har händer är ju inte det bästa man kan komma på att göra en sån dag.

Men det bästa var när Johannes skakade grädden till en Irich och locket flög av, så det blev grädde i HELA köket och över hela honom. Då kände jag att mina små tabbar var som en maskbajs i jorden.

Fick mig en burgare till middag, sjukt god, bättre än på G hemma. Sen fick jag jobba med Helen som gör det hela mycke roligare!

Så min dag blev trotts ångesten kanon.


Drömkåken!



Fick lite klagomål, var visst nån som inte tyckte de såg så hemtrevligt ut vårt hus.
Så nu har jag pyntat hela dagen! Gardinerna har jag virkat alldeles själv.
Snögubben rullade jag och A-K precis innan kortet togs, David och Oscar var jätte nyfikna på vad vi hade hittat på, men dom hade ute gångsförbud så dom fick bara titta genom fönstret.

Men här bor vi!

Tjockis

Ikväll blir det tjockiskväll, med chips, dipp och idol med grabbarna.
Oscar har köpt öl och ostkrokar också. Kvällen kommer bli kanon.

Börjar bli frisk nu, efter att ha snorat ned allt ja ser och rör vid.
Var till jobbet igår och det hade visst blivit en dubbelbokning så både jag och S kom klockan 17. Dessvärre var det bara en av oss som fick jobba. S trodde nämligen att jag skulle vara hemma från jobbet igår med, men lite snor skulle inte hindra denna tjej från att knega ihop degen.
Men bossen blev bara lycklig av att jag var frisk så efter att han gett mig ett paket med mirakelmedicin så gick han hem.

Så fick jag och Helen jobba istället.

Det var mycket igår, men det blev också mycket tipp, vilket är bra. Då kan man köpa massa mat för det. Hehe.


Idag har vi vart på upptäcksfärd, skulle hitta ett jobb som Kyller skulle på intervju på. Jag och A-K stod kvar i hissen för att hålla värmen och tog våra vanliga hiss-kort. Något som blivit en vana här i Bergen. Varför inte leka lite fjortis när man får chansen.
köpte massa godis på ica, det är ju fredag och allt.

    ´







 


några budord!

  • Man skall icke äta skorpor i sängen, ty det ä inge skönt att ligga på när man bäddat ner sig.

  • Man skall icke dicka en kopp te precis innan man lägger sig, ty det rinne bara rätt igenom, så man måste kissa nä man just har det som bäst.

  •  Man skall  icke bli förkyld så man hostar och snorar hela tiden, ty det är bara sjukt jävla onödigt!




Min kväll har jah spenderat med Rocky!
Finns de nå bättre medusin??


 

Tjejer är äckliga!


SJUK FÖRFAN!

Så har jag som vanligt på decembermånaden insjuknat i nån slags fånig ont i halsen, huve, hosta, snoraöverallt sjuka.
Ringde och sjukanmälde mig för en timme sen, hatar att göra sånt.
Spelar ingen roll hur sjuk jag är, känns ändå som om man ringer och ställer till det för alla. Hatar det.
Men nu känns det bra, tror inte gästerna skulle vara så himla nöjda över en en hostande tjej som snorade i deras mat,
Dessutom skulle jag vara helt borta om jag skulle få springa, blir ju matt bara av att g¨på toa.
Nu ligger jag här nerbäddad i sängen och har fått i mig en ynka mandarin.
Så jävla tråkigt att vara sjuk, va ska man göra? Se på film, eller sova. Mer går ju inte.

igår bäddade jag och A-K ner oss i hennes säng, käkade mandarin och knäppte på "Mamma mia", blev positivt överraskad då jag trodde att jag inte alls skulle gilla den, men efter att jag redan i filmens första minut satt med ett leende fastklistrat i ansiktet på mig, fram till att filmen var slut, fick jag ge med mig och erkänna att den var mycket bra,
En film man blir glad av, och mycket mammig också. Å Stellan är ju bara BÄST!

Sen blev det pizzabak, eller j la bara in den i ugnen, med bea, och så satt hela familjen inne hos Kajsa å David och titta på förlossningar, det såg inte skönt ut alls. AJAJAJ. Å pizzan blev det mycke kvar av.

Jag gick och la mig en mycket rimlig tid i går också, händer typ aldrig sen vi kom hit.
Knäppte på P.S I Love You (mycket tjejfilmer igår) och bädda ner mig i sängen.
Har aldrig gråtit så mycket av en film, och jag hann inte ens se hela, tror jag somnade gråtande.
Men åååh va bra den var, början i varje fall, får se om ja ser slutet utan att börja böla, e så himla jobbigt, å framförallt när man är sjuk.

 

Så denna dag ska ja tillbringa i filmernas värld!
Nån som har ett förslag på vad jag kan se och betygsätta?

pepper-cake boys!

Här lucktar det mumma!!
Stort pepparkakebak har det varit i det rosa slottet när jag var på arbetet.
Julmys i all ära!
Här har det rullats grisar i marsipan, limmat nonstop på tak och pyntat med adventsljus.
Familjen var på IKEA idag och A-K var inte blyg med att stoppa säcken full med julpynt.
Själv gick jag mer på budgetvarianten och köpte några kulor och lite presentpapper för endast 5 kr.

Sen åt vi pölse med brus för en guldpeng och massa vaniljeis som vi knyckte mer av när ingen såg.
Köpte kardemumma skorpor också, varför undrar jag med?

Nyår är fixat! Har betalat 600 kr för en kryssning ja aldrig kommer gå på, men nu har vi blivit bortbjudna på fest!
Så det blir nyår i Bergen och Jul i Norrtälje!

Hela helgen har det jobbats, fredagen var ganska lugn, lördag också, men när man går ut från jobbet vid tre tiden på natten en helg får man sicksacka mellan alla fulla människor.

Igår kom det in en full gubbe och fråga om vi hade hamburgare med människokött i. Han hade nämligen amalgam i tänderna. Men han gick ganska snabbt så ja slapp fixa de.

Dessutom hade nästan hela personalstyrkan förfest på vår krog, nån måste ju jobba, så det blev såklart jag eftersom jag var ny.
Fick springa med pils och GT hela kvällen samtidigt som ja putsa glas och duka bord.
Trist´att man inte fick vara med, men nästa gång kanske.
Då är de jag som ska skrika efter pils å saltstänger.


Juste Anna M, Chef betyder inte sopor, men boss gör det.
Har börjat tänka på norska ibland. Lite halvjobbigt!




Jag sriver H på mina grisar!

RSS 2.0