Var det bättre förr eller nu?

nått jag har funderat på ..eller lagt märke till när man strövar runt mellan borden och serverar mat till alla dessa gäster är FACEBOOK.... minst tre gånger varje dag är de nån som snackar om de. Och Mest kvinnor i min mammas ålder..  Schocken kom häromdagen när en gumma i 70 års åldern börja snacka om sin profil på Fjesboken som dom säger här. Jag höll på att hälla allt vin över henne istället för i glaset.
Vem är egentligen äldst på facebook? och yngst?
Ja kommer inte bli förvånad den dagen ja ser nån mamma fixat sin egen profil till sin dotter/son som knappt vet vad Internet är.


En annan sak som stör mig nu är Handspriten. Ge er. Alla har en egen i handväskan och de finns alltid nån på ett bord som sitter och smörjer sig innan han/hon hugger in i biffen.

På tal om Biff så har vi i Bergen Biff veckan nu. En kock på restaurangen lurade mig och sa att de är en vecka då alla äter biff i Bergen, och att alla beställer Biff. Men tydligen inte. De är filmfestival. Saken är ju biff!



Im gonna be a CRAZY girl!


Kommentarer
Postat av: pelle

jag stör mig också på handspriten. Låt för fan bli att köra käften i munnen så klarar du dig nog ;D

2009-10-22 @ 23:02:34
URL: http://pellespersonliga.se
Postat av: Conny Lundgren

Heeej på dej :D

2009-10-23 @ 00:28:44
URL: http://pitbullbrigada.blogg.se/
Postat av: erica

min mamma gör mig galen sen hon lärde sig att glida runt på fejjan - chatten måste jag stänga av varje gång jag loggar in. det var typ som när hon lärde sig sms:a...

2009-10-23 @ 06:51:59
URL: http://icatrasan.blogg.se/
Postat av: Anni

jag har aldrig varit så intresserad av Facebook

2009-10-23 @ 11:37:00
URL: http://annizplace.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0